Την Κυριακή 30 Απριλίου, διεξήχθη ο καθιερωμένος ετήσιος ημιμαραθώνιος, που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου προς τιμήν του παλιού Αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. Παράλληλα έγιναν και άλλες μικρότερες κούρσες.foto1

Ως γνωστόν η ΕΡΔΕ, έχει καλύψει τηλεπικοινωνιακά, όλους τους ημιμαραθώνιους που έγιναν μέχρι σήμερα στην περιοχή μας. Δε μπορούσε λοιπόν να λείψει από αυτόν.

Όλα πήγαν καλά όπως κάθε χρονιά και από τη δική μας μεριά αλλά και συνολικά η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη. Φέτος μια επιπρόσθετη για μας δυσκολία, ήταν ότι λόγω της παράλληλης διεξαγωγής του μεγάλου ραδιοερασιτεχνικού διαγωνισμού CQ WPX SSB, που γίνονταν το ίδιο Σαββατοκύριακο, οι δυνάμεις μας σε άτομα ήταν μικρότερες απ' ότι συνήθως. foto2Μάλιστα η αλλαγή της ημερομηνίας από 23 σε 30 Μαρτίου του ημιμαραθωνίου, είχαν δημιουργήσει σε κάποιους ανειλημμένες υποχρεώσεις. Δε μπορούμε λοιπόν παρά να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στην άξια εκπροσώπηση του συλλόγου μας για άλλη μια φορά. Αναλυτικά το παρών έδωσαν οι: Δημήτρης SV1SN, Παναγιώτης SV1HKH, Αποστόλης SV1UK, Κωνσταντίνος SV1CQG, Κωνσταντίνος SV1HLB, Κωνσταντίνος SV1HKZ, Θανάσης SV1CQK, Νότης SV1HKD και Γιάννης SV1CQR. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σπύρο SV1HKM για τη βοήθεια με το link προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη κάλυψη όλης της διαδρομής.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 81

Εχθές 54

Εβδομάδα 253

Μήνας 267

ΣΥΝΟΛΟ 602715

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com