Επιτέλους ανακοινώνεται η ημερομηνία εξετάσεων από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών Αγρινίου για τις εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Β' περιόδου 2013. Οι εξετάσεις έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, αλλά η τοπική υπηρεσία του ΥΜΕ τις ανέβαλλε συνέχεια, με συνέπεια να φτάσει το 2014 (!!!) για να διεξαχθούν. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΔΕ (τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ανακοινωθεί κάτι), οι εξετάσεις πρόκειται να γίνουν στις 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 9 το πρωί στην Υπηρεσία Συγκοινωνιών Αγρινίου.

Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πρέπει να είναι πάνω από 12 ετών και να υποβάλλουν έως και 5 μέρες πριν τις εξετάσεις, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (κατεβάστε τη σε μορφή pdf)

2. Παράβολο 26 € (από ΔΟΥ)

3. Φωτοτυπία ταυτότητας

Οι εξετάσεις γίνονται με τη χρήση υπολογιστή και οι υποψήφιοι πρέπει να απαντήσουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Τις ερωτήσεις για την κατηγορία 1 (πλήρη δικαιώματα) μπορείτε να τις κατεβάσετε σε μορφή pdf από εδώ, ενώ τις ερωτήσεις για την εισαγωγική κατηγορία τις κατεβάζετε από εδώ.

Η ΕΡΔΕ διοργάνωσε μαθήματα εκπαίδευσης των υποψηφίων τα οποία έχουν ολοκληρωθεί. Παρ' όλα αυτά, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, πριν τις εξετάσεις, θα είμαστε στα γραφεία μας στον 1ο όροφο του πρώην Κοινοτικού καταστήματος Καμαρούλας, από τις 7-9μμ προκειμένου να λύσουμε απορίες. Επίσης θα έχουμε υπολογιστή με εγκατεστημένο το πρόγραμμα του υπουργείου, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα και να έχετε την απαραίτητη εμπειρία όταν θα πάτε για τις εξετάσεις. Για περισσότερες απορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 19

Εχθές 94

Εβδομάδα 285

Μήνας 299

ΣΥΝΟΛΟ 602747

Currently are 9 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com