Την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, διοργανώνεται στο Αγρίνιο, ο 6ος ημιμαραθώνιος προς τιμήν του Αείμνηστου Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. Η ΕΡΔΕ, όπως κάθε χρόνο, θα βοηθήσει στη διεξαγωγή του αγώνα, διαθέτοντας όλες της τις δυνάμεις και καλύπτοντας τηλεπικοινωνιακά τον αγώνα.

aulhtes

Κάθε χρόνο μέχρι τώρα, ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με APRS συνοδεύει τον πρώτο αθλητή. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, να γνωρίζουμε πού είναι ο πρώτος αθλητής.

Παράλληλα, σε διάφορα κομβικά σημεία, υπάρχουν μέλη της ΕΡΔΕ, εξοπλισμένα με ασυρμάτους προκειμένου να αναφέρουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία αλλά και να μας πληροφορήσουν ποιοι πρηγούνται στα διάφορα σημεία της διαδρομής.

Η συμμετοχή μας στον ημιμαραθώνιο είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο  βοηθώντας τους γύρω μας, να πούμε ένα ευχαριστώ στο Δήμο Αγρινίου, διοργανωτή του αγώνα, για όσα μας έχει προσφέρει και παράλληλα να κάνουμε γνωστό το χόμπι μας στο ευρύτερο κοινό.

sz1a1oshmimara

Η κυρίως επικοινωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνει μέσω του RU88. Παρακαλούμε όλους λοιπόν να αφήσουν ελεύθερο τον αναμεταδότη κατά τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα την ερχόμενη Κυριακή (από 10πμ-1:30μμ περίπου). Παράλληλα καλούμε όλα τα μέλη της ΕΡΔΕ να έρθουν και να βοηθήσουν, δηλώνοντας την παρουσία σας την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία μας ή επικοινωνόντας με τον Πρόεδρο SV1HKH με όποιο άλλο πρόσφορο τρόπο.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 9

Εχθές 106

Εβδομάδα 256

Μήνας 676

ΣΥΝΟΛΟ 603124

Currently are 18 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com